معاون امور دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید سالانه مرغ از ۲۱۰ هزار تن به ۲۳۰ هزار تن افزایش یافت.
میرحجت علی اکبرنژاد ا از افزایش تولید مرغ در گیلان خبر داد و اظهار کرد: این میزان افزایش تولید مرغ موجب شده است که گیلان از رتبه ششم کشوری به رتبه سوم کشوری برسد.
وی افزود: این افزایش تولید مرغ به دلیل ارتقای تامین امنیت غذایی کشور صورت گرفته و از این پس مرغ گیلان علاوه بر استانهای تهران و البرز به دیگر استانهای کشور نظیر همدان و اصفهان نیز صادر میشود.
علیاکبرنژاد ادامه داد: افزایش تولید مرغ در شهرستان های صومعهسرا، رشت و رودبار بیش از شهرستانهای دیگر انجام شده است.
معاون امور دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به افزایش تولید سالانه مرغ از ۲۱۰ هزار تن به ۲۳۰ هزار تن در گیلان خاطرنشان کرد: گیلان به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب یکی از خاستگاههای اصلی پرورش مرغ در کشور است و به همین دلیل برنامهریزی شد تا مرغ بیشتری در این استان تولید شود.
وی گفت: در جوجه ریزی نیز رکود جدید در گیلان زده شده است و در خردادماه سال جاری تعداد قطعات جوجه ریزی شده به ۱۱ میلیون قطعه رسیده است.